امروز سه شنبه 1 آبان


نرخ انواع میوه و تره بار 94/03/23

کد : 10212بازدید 1466 بارتاریخ انتشار 25 خرداد ماه 1394 ساعت 09:13 مطلب قابل چاپ

اتاق اصناف شهرستان بندرلنگه

اتحاديه میوه وتره بار ومواد پروتئینی

شماره : 94/4/99

تاريخ : 94/03/23

 

بدينوسيلـــه نـــــرخ مصوب انواع میـــوه و تـره بار بندرلنگه كه از تاريخ 23/03/ 1394 تا اطلاع ثانـــوي وبصورت شناور ميباشد بشرح ذيل اعلام ميدارد:

 

ردیف

 

نــوع میـــوه

 

خـرده فـروشــی

 

ردیف

 

نــوع میـــوه

 

خـرده فـروشــی

1

سبزی خوردن

23.000

21

سیب درختی زرد

44.000

2

لوبیا سبز نو

32.000

22

سیب درختی قرمز

38.000

3

موزدرشت درجه یک

60.000

23

هندوانه

18.000

4

سیر خشک

60.000

24

طالبی 8 خط

30.000

5

انواع کدو

20.000

25

خربزه تخم مشهدی

28.000

6

هویچ

35.000

26

نخود فرنگی

40.000

7

سیب زمینی مرغوب

14.000

27

زردآلو

50.000

8

کلم برگ قرمز

17.000

28

باقلا سبز

23.000

9

کلم برگ سفید

10.000

29

گرمک

23.000

10

انواع پیاز  مرغوب

10.000

30

سبزی خورشتی

20.000

11

انواع بادمجان قلمی

20.000

31

شمام و طالبی

25.000

12

انواع بادمجان دلمه

12.000

32

به درشت

60.000

13

خیار گلخانه ای مرغوب

20.000

33

کیوی مرغوب

43.000

14

خیار رسمی مرغوب

14.000

34

کاهوپاک نشده جهرمی

10.000

15

کرفس

15.000

35

گوجه سبز ریز

50.000

16

فلفل دلمه نو

27.000

36

گوجه سبز درشت مرغوب

63.000

17

فلفل قلمی ریز

27.000

37

ذرت

18.000

18

گل کلم

15.000

38

کیوی ریز

24.000

19

گوجه معمولی

15.000

39

انگور یاقوتی

70.000

20

لیموترش

100.000

40

هلو مرغوب

70.000

1- كليـه متصديان واحـدهاي صنفـــي میوه و تره بار ملــزم به رعـايت اين نرخنامه ونصب در معرض ديد مشتريان ميباشند.

2- قیمت اقلامی که در نرخنامه ذکر نگردیده است با حداکثر سود 30 درصد محاسبه می شود .

3- قیمت اقلامی که در زیر نظر اتاق اصناف می باشد روزانه بر اساس فاکتور خرید از طرف اتاق اصناف و اتحادیه اعلام می گردد .

4- شهروندان محترم ميتوانند درصورت مشاهده عدم رعايت مفاد نرخنامه مـراتب را ازطريق تلفن2242616 ویا 124 گزارش ویا حضوراً به اتاق اصناف واتحادیه مربوطه واقع در بندرلنگه – خیابان شهید نیکسیر – پشت مسجد جامع مراجعه نمایند./


ارتباط با کاربران

نام شما:

ایمیل شما: