امروز جمعه 23 آذر


نرخ انواع میوه و تره بار 94/07/18

کد : 10230بازدید 1394 بارتاریخ انتشار 19 مهر ماه 1394 ساعت 11:07 مطلب قابل چاپ

اتاق اصناف شهرستان بندرلنگه

اتحاديه میوه وتره بار ومواد پروتئینی

شماره : 94/4/248

تاريخ : 94/07/18

بدينوسيلـــه نـــــرخ مصوب انواع میـــوه و تـره بار بندرلنگه كه از تاريخ 18/07/ 1394 تا اطلاع ثانـــوي وبصورت شناور ميباشد بشرح ذيل اعلام ميدارد:

 

ردیف

 

نــوع میـــوه

 

خـرده فـروشــی

 

ردیف

 

نــوع میـــوه

 

خـرده فـروشــی

1.

سبزی خوردن

26.000

21.

هندوانه

5.000

2.

لوبیا سبز نو

30.000

22.

طالبی 8 خط

16.000

3.

موزدرشت درجه یک

45.000

23.

انگور عسکری

23.000

4.

سیر خشک

85.000

24.

خربزه مشهدی درجه یک

20.000

5.

انواع کدو

16.500

25.

گلابی بیروتی

115.000

6.

هویچ

22.000

26.

انگور بی هسته ارومیه

36.000

7.

سیب زمینی مرغوب

15.000

27.

ذرت بلال

16.000

8.

کلم برگ قرمز

19.000

28.

سبزی خورشتی

22.000

9.

کلم برگ سفید

14.000

29.

شلیل

60.000

10.

انواع پیاز  مرغوب

14.000

30.

انار درجه یک

37.000

11.

انواع بادمجان قلمی

20.000

31.

کیوی مرغوب

40.000

12.

انواع بادمجان دلمه

15.000

32.

هلو انجیری

60.000

13.

خیار گلخانه ای مرغوب

22.000

33.

سیب گلاب

35.000

14.

خیار رسمی مرغوب

15.000

34.

آلو قطره طلا

40.000

15.

کرفس

12.000

35.

گلابی معمولی

76.000

16.

فلفل دلمه نو

30.000

36.

انواع سیب درختی

30.000

17.

گل کلم

20.000

37.

آلو شابلن

46.000

18.

گوجه معمولی

15.000

38.

شبرنگ

62.000

19

لیموترش

80.000

39.

هلو مرغوب

58.000

20.

انگور ریش بابا

23.000

40.

هلو معمولی

40.000

1- كليـه متصديان واحـدهاي صنفـــي میوه و تره بار ملــزم به رعـايت اين نرخنامه ونصب در معرض ديد مشتريان ميباشند.

2- قیمت اقلامی که در نرخنامه ذکر نگردیده است با حداکثر سود 30 درصد محاسبه می شود .

3- قیمت اقلامی که در زیر نظر اتاق اصناف می باشد روزانه بر اساس فاکتور خرید از طرف اتاق اصناف و اتحادیه اعلام می گردد .

4- شهروندان محترم ميتوانند درصورت مشاهده عدم رعايت مفاد نرخنامه مـراتب را ازطريق تلفن2242616 ویا 124 گزارش ویا حضوراً به اتاق اصناف واتحادیه مربوطه واقع در بندرلنگه – خیابان شهید نیکسیر – پشت مسجد جامع مراجعه نمایند./


ارتباط با کاربران

نام شما:

ایمیل شما: