امروز دوشنبه 30 مهر


مهمانخانه و مسافرخانه

کد : 10338بازدید 226 بارمطلب قابل چاپ

باسمه تعالي 

ضوابط خاص صدور پروانه كسب

اتحادیه صنف اغذیه و چلوکباب

اتحاديه صنف چلوکباب واغذیه فروشان : (خدماتی )

ماده 1: فرد صنفي دراين ضوابط ، به شخصي اطلاق ميگردد كه وفق قانون نظام صنفي ، آئين نامه هاي اجرايي بخشنامه هاي هيات عالي نظارت و... نسبت به تحصيل پروانه كسب ازاتحادیه ، افتتاح مكان مناسب برای هريك از رسته هاي ذیل ، شخصا با قبول مسئوليت و يا بوسيله مباشرقانونی و واجد الشرايط اقدام نمايد .

ماده 2: رسته مشمول این ضوابط :

مهمانخانه و مهمانسرا با کد ISIC 551113

ماده 3 :نوع خدمات در این رسته شامل :

در اختیار گذاردن اتاق – سوئیت و ... محل آسایش واستراحت و خواب مهمانان و دارا بودن فضای مناسب

ماده 4: ابزار و وسایل کار شامل :

یخچال – فریزر- میز و صندلی – تلویزیون – تشک – پتو – ملحفه – تخت – بالشت و ... وسایل خواب و استراحت

ماده 5 : هزینه صدور پروانه کسب بشرح ذیل است :

1- مبلغ ورود به کسب حداکثر -/8.000.000 ريال بابت صدور .

2- مبلغ -/100.000 ريال تا -/1.000.000 ريال بابت ساختمان سازی .

3- مبلغ -/ 350.000 ريال بابت سهم اتاق اصناف شهرستان.

4- مبلغ -/350.000 ريال بابت سهم اتحادیه .

5- مبلغ -/ 30.000 ريال بابت سازمان صنعت ، معدن وتجارت .

6- مبلغ -/ 300.000 ريال بابت اتاق اصناف ایران .

7- مبلغ -/500.000 ريال بابت کلاس آموزشی اصناف .

8- هزینه خرید کتاب آموزش به مبلغ -/50.000 ريال به عهده متقاضی و فرد صنفی می باشد .

9- هزینه صدور کارت الکترونیکی بعهده متقاضی و فرد صنفی می باشد .

10- خود یاری هرمبلغ .

ماده 4 : مبالغ مربوط به حق عضویت سالیانه برابر مصوبه جلسه کمیسیون نظارت :

درجه یک درجه دو درجه سه

2.000.000 1.700.000 1.200.000 

ضوابط خاص انتظامی :

ماده 7 : تائید نام برای واحد های صنفی موضوع این ضابطه ، به عهده اداره محترم فرهنگ و ارشاد اسلامی بوده وتعیین اسامی بیگانه ممنوع می باشد.

ماده 8: متصدیان واحد های صنفی مکلف به تسلیم برگ فروش (صورتحساب) شامل نام ونشانی واحد صنفی، تاریخ ، مبلغ دریافتی ونوع ومشخصات کالای فروخته شده به مشتریان می باشند.

ماده 9: پذیرش و نگهداری مهمان منوط به هماهنگی با مدیریت اماکن عمومی انتظامی شهرستان بندرلنگه . 

ضوابط خاص بهداشتی :

ماده 10: دیوار کاشی کاری، کف سرامیک وسقف آن مورد تائید بهداشت باشد.

ماده 11 : واحد صنفی می بایست دارای محل طبخ حداقل به متراژ 15 مترمربع باشد.

ماده 12: نصب دستگاه سرد کننده وگرم کننده ، برای فصول مختلف سال الزامی است.

ماده 13: استعمال هرگونه دخانیات در محل خواب و استراحت برای کارکنان ومشتریان ممنوع می باشد.

ماده 14: واحد صنفی باید مجهز به کپسول اطفاء حریق باشد.

ماده 15: واحد صنفی می بایست دارای آب مصرفی بهداشتی برای استفاده کارکنان و مشتریان باشد.

ماده 16: واحد صنفی باید دارای آب شرب بهداشتی برای کارکنان ومشتری باشد.

ماده 17 : حداقل مساحت جهت تاسیس واحد صنفی دررسته مذکور، 100 مترمربع که هر واحد دارای حداقل مساحت 12 متر مربع .

ماده 18 : متصدی واحد صنفی مشمول این ضابطه موظف به نصب دستگاه Posse درمحل واحد صنفی می باشد.

ماده 19 : حداقل کارگر بکار گیری شده در رسته مذکور 2 نفر خواهد بود.

تبصره : ملاک تعداد کارگران شاغل در واحد صنفی منوط به ارائه لیست بیمه تامین اجتماعی می باشد .

ماده 20: متصدیان واحد های صنفی مکلف به نصب نرخنامه درمعرض دید مشتریان می باشند.

تبصره: درخصوص مواد 15 و16 نظریه مرکز بهداشت لازم الاجرا خواهد بود. 

ماده 21: سایر مواردی که دراین ضوابط خاص قید نگردیده ، برابر قانون نظام صنفی وآیین نامه های اجرایی و... خواهد بود.

ماده 22: اين ضوابط خاص در 22 ماده و2 تبصره و 10 بند تنظيم گرديده است .